Lähihoitajan toimi - Inarin kunta

Lähihoitajan toimi - Inarin kunta

Toimien tämänhetkinen sijoituspaikka on Männikön palvelukoti.
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Kokemus vanhusten kanssa työskentelemisestä katsotaan eduksi. Kolmivuorotyö. Toimi täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimen tehtäväkohtainen palkka on 2123,64 €/kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset edut sekä Inari-lisä 3 %. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi .
Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kuoreen merkintä: Hakemus toimeen.

Läs mer

http://www.inari.fi

Lisätietoja antavat vs. vastaava sairaanhoitaja Marika Temisevä p. 040 844 5472 ja sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Seppänen, p. 040 518 9059. Sähköpostiosoite on etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Adress: Männiköntie 4, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Mer om arbetsgivaren