Lähihoitajan toimi - Hangö stad

Lähihoitajan toimi

Hangon perusturvavirasto julistaa haettavaksi

Lähihoitajan toimi iäkkäiden palvelukeskuksen avohoidossa

Avohoito käsittää kotihoidon (yhdistetty alueellinen kotipalvelu ja kotisairaanhoito).

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme sinulta myös hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä asennetta ja kiinnostusta iäkkäiden palvelujen kehittämistä kohtaan. Ajokortti olisi suotava.

Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hangossa 3.7.2019

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Lisätietoja antavat avohoidon esimies Sirpa Råberg, 019 220 3475, sirpa.raberg@hanko.fi tai vastaava hoitaja Monica Mattila-Ekholm, 040 748 2318, monica.mattila-ekholm@hanko.fi

Hangon kaupunki, Perusturva, Iäkkäiden palvelukeskus
Osoite: Vuorikatu 4, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla
Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.

Tutustu työnantajaan