Lähihoitajan toimi

Etsimme joukkoomme reipasta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluyksikköön Villa Charlottaan 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Lähihoitajat vastaavat asukkaiden perushoidosta, lääkehuollosta ja viriketoiminnan järjestämisestä. Lähihoitajat osallistuvat myös hoitotyön kehittämiseen. Asumispalveluyksikön asukkailla on omahoitajat ja heitä hoidetaan moniammatillisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuun kantamista ja tiimityötaitoja. Tavoitteena on hyvä ja laadukas hoito. Tyytyväiset asiakkaat ovat laadukkaan toimintamme perusta!

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivapalveluesimies Mervi Lahtinen, puh: 050 386 0839, s-posti mervi.lahtinen@siuntio.fi

Siuntion kunta, Perusturva
Osoite: Charlotta Lönnqvistin tie 1, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.