Lähihoitajan toimi

Olemme jatkaneet hakua 4.3.2021 klo 13.00 saakka. Aikaisempaan hakuun saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Oletko kiinnostunut työskentelemään useassa kotihoidon tiimissä? Tykkäätkö vaihtelevasta työstä ja mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä kotihoitoa? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut meille.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa kotihoidon SISSI-järjestelmään eli sisäisten sijaisten pooliin. Kotiyksikkönä on Kauhavan kotihoito, mutta työnkuvaan kuuluu kiertäminen useissa kuntayhtymän kotihoidon yksiköissä tarpeiden mukaan.
Sisäiset sijaiset kuuluvat rekrytointiyksikön alaisuuteen, jolloin saat esimiehen ja muiden sissien tuen työhösi.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona selviytyminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä omaisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan, haasteellisen ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin sekä aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Työ on pääosin 2-vuorotyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Koeajan aikana tulee suorittaa LOVe-lupa. Tehtävässä suositellaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Valitun on tarvittaessa esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut 10.3. iltapäivällä.


Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytoinnin palvelupäällikkö Sari Kuikka puh. 040 183 6398. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.