test

LÄHIHOITAJAN TOIMI

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa Huittisten kaupungin ikäihmisten palveluihin. Tässä on Sinulle mahdollisuus monipuoliseen ja mielenkiintoiseen hoitotyöhön kotihoidossa.

Mikäli olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote, olet tervetullut tiimiimme! Asiakaslähtöisyys ja ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen kuntouttavalla työotteella ovat tärkeitä työssäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haemme aktiivista, luotettavaa ja joustavaa ammattilaista. Aiempi työkokemus kotihoidosta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn hoitamisessa. Kotihoidolla on joka alueella käytettävissä myös yksi kotihoidon oma auto. Hakijalta edellytetään voimassaolevat lääkehoitoluvat (LOVe), tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja sekä väliaikaisen 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväpalkka on 2249,47 €/kk.

Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 31.1.2022 klo 13.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (haku-sana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Ikäihmisten palvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen.

Lisätietoja antavat vt. kotihoidon esimies Outi Vuorio, outi.vuorio@huittinen.fi, puh. 044 560 3219 tai avopalveluohjaaja Pirjo Kollin, pirjo.kollin@huittinen.fi, puh. 044 560 4246.

Huittinen 14.1.2022

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. kotihoidon esimies Outi Vuorio, outi.vuorio@huittinen.fi, puh. 044 560 3219 tai
avopalveluohjaaja Pirjo Kollin, pirjo.kollin@huittinen.fi, puh. 044 560 4246.

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksen vastuualueina ovat terveyskeskus, sosiaalityö, ikäihmisten palvelut sekä erikoissairaanhoito.


Osoite: Selvinkatu, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb