Skip to main content
test
Lähihoitajan toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Oletko kiinnostunut vaihtelevasta ja merkityksellisestä työstä ikäihmisten parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Vahvistamme tehostetun palveluasumisen varahenkilöstöämme yhdellä (1) lähihoitajalla. Toimi on haettavissa 25.5.2022 klo 12.00 mennessä. Tehostetun palveluasumisen yksiköitä Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa on kaikkiaan 7 ja sijaitsevat Evijärvellä 2, Kauhavalla 2, Kortesjärvellä 1 ja Ylihärmässä 2. Yksi varahenkilö perehtyy yleensä asuinkuntansa mukaisesti lähimpiin kolmeen eri tehostetun palveluasumisen yksikköön ja toimii näissä yksiköissä varahenkilöstönä.

Tehostettu palveluasuminen on ympärivuorokautista, kodinomaista, turvallista ja lämminhenkistä hoivakotiasumista ikääntyville. Tehostetussa palveluasumisessa pyritään tukemaan asiakkaiden toimintakykyä, elämälaatua, turvallista arkea sekä mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs ja omannäköinen elämä.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, hygieniapassin ja aiemman työkokemuksen ikäihmisten parista.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Otamme huomioon myös loppuvaiheen lähihoitaja opiskelijat. Mahdollistamme loppuvaiheen opintojen loppuunsaattamisen myös oppisopimuskoulutusta hyödyntäen. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Koeajan kuluessa tulee suorittaa LOVe-lupa. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Valitun on tarvittaessa ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. rekrytoinnin palvelupäällikkö Kati Klemola puh. 040 183 6398 tai ikäihmisten palvelujohtaja Katri Nikkola puh. 050 371 7368. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Ikäihmisten palvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb