Skip to main content
test
Lähihoitajan toimi - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana 6.10.2022 klo 15 mennessä lähihoitajan toimi, alkusijoituspaikkana Seinäjoen kaupunginsairaalan osasto M3.

Osasto M3 on Seinäjoen kaupunginsairaalan psykogeriatrinen osasto, jossa on 24 potilaspaikkaa. Osastolla tutkitaan ja hoidetaan moniammatillisesti pääosin ikääntyneitä, muistioireisia, sairaanhoitoa tarvitsevia potilaita.

Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto. Hakijoilta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta osaston toiminnan luonnetta vastaavien tehtävien hoitamisesta. Lisäksi hakijoilta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Lähihoitajan työ osastolla on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä §7). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat:Osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi, p. 044 425 5523, sanna.yli-kortesniemi@seinajoki.fi tai vastaava sairaanhoitaja He idi Pekkala, heidi.pekkala@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi, p. 044 425 5523, sanna.yli-kortesniemi@seinajoki.fi tai
vastaava sairaanhoitaja Heidi Pekkala, heidi.pekkala@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Kaupunginsairaala, Psykogeriatrinen osasto M3

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb