Lähihoitajan toimi 50 %

Etsimme joukkoomme reipasta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluyksikköön Azaleaan 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Lähihoitajat vastaavat asukkaiden perushoidosta, lääkehuollosta ja viriketoiminnan järjestämisestä. Lähihoitajat osallistuvat myös hoitotyön kehittämiseen. Asumispalveluyksikön asukkailla on omahoitajat ja heitä hoidetaan moniammatillisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuun kantamista ja tiimityötaitoja. Tavoitteena on hyvä ja laadukas hoito.
Tyytyväiset asiakkaat ovat laadukkaan toimintamme perusta!

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama
hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Katja Pyrhönen-Harju puh: 044 386 1035, s-posti katja.pyrhonen-harju@siuntio.fi

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, Asumispalvelut
Osoite: Charlotta Lönnqvistin tie 5, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkai-den Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Suggested jobs