Lähihoitajan toimi Hagakodissa


Työntekijämme jää eläkkeelle ja etsimme nyt Sinua - suuren sydämen omaavaa lähihoitajaa, joka haluaa tehdä jokaisesta päivästä mielekkään asukkaillemme Hagakodissa!

Asukaslähtöinen hoito ja korkea laatu ovat meille lähtökohtia. Tämä tarkoittaa sitä, että asukkaat kohdataan kunnioittavasti, hoitaja on lähellä valmiina vastaamaan asukkaan tarpeisiin vuoden kaikkina päivinä ja vuorokauden kaikkina tunteina. Etsimme henkilöä, joka haluaa edistää työtämme kohti ihmislähtöisempää hoitokulttuuria. Lähihoitajan pääasiallisena tehtävänä on suunnitella, järjestää ja arvioida asukkaidemme hoitoa, luoda luottamukselliset suhteet asukkaisiin ja heidän omaisiinsa, vastata omahoitajana henkilökohtaisesta hoitoprosessista, käyttää työtehtävien edellyttämiä digitaalisia toimintajärjestelmiä sekä dokumentoida lakien ja ohjeiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, joka on kiinnostunut vanhustenhuollosta terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvä toisen kotimaisen kielen taito ja tyydyttävä toisen kotimaisen kielen taito on edellytys. Työssä viihtymisen näkökulmasta vuorovaikutustaitojen on oltava hyvät. Odotamme myös kykyä ottaa vastuuta ja tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.
Palkkaus on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Tarkempaa tietoa antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 349542. Hakuaika päättyy 19.4.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Tarkempaa tietoa antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280

Hagakoti
Osoite: Raasepori, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs