Lähihoitajan toimi vanhusten asumispalveluihin

Vastavalmistunut tai kokenut hoitoalan ammattilainen, tule töihin Suonenjoen mansikkakaupungin vanhuspalveluihin!

Haemme lähihoitajaa Suonenjoen vanhuspalveluihin. Alkusijoituspaikkana Joenrannan koti, joka on sosiaalihuoltolain mukainen vanhusten asumispalveluyksikkö. Yksikössämme on kaksi tehostetun palveluasumisen solua, yksi pitkäaikaishoivan solu sekä kolme intervallipaikkaa. Työn aloitus 01.07.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.
Lähihoitajan työssä onnistumisen edellytyksenä on joustavuus, kyky työskennellä tiimityössä sekä ennen kaikkea halu työskennellä vanhusten parissa. Aiempi kokemus ikääntyneiden parissa työskentelemisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta. Käytössämme on Pegasos -potilastietojärjestelmä, jonka hallitseminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja).

Tehtävää haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 12.05.2021 klo 12.00 mennessä. Hakiessasi varaudu haastatteluun, joka pidetään joko ryhmä- tai yksilöhaastatteluna 17.05.2021 klo 13.00 alkaen Suonenjoella, Sairaalapolku 5:ssa (tarkempi paikka ilmoitetaan haastattelukutsun yhteydessä).

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut vanhustyöstä. Kerromme mielellämme lisää Joenrannan kodista.

Lisätietoja toimesta antavat:
hoivapalveluesimies Jonna Heikkinen, puh. 044 7581 499, jonna.heikkinen@suonenjoki.fi ja
vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva, puh. 040 5146 549, arja.eeva@suonenjoki.fi .


Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka. Tietoja Suonenjoesta löytyy osoitteesta: www.suonenjoki.fi .


Suonenjoella 09.04.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja toimesta antavat:
hoivapalveluesimies Jonna Heikkinen, puh. 044 7581 499, jonna.heikkinen@suonenjoki.fi ja
vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva, puh. 040 5146 549, arja.eeva@suonenjoki.fi .

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen. Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalapolku 5, 77600 Suonenjoki

Suggested jobs