Lähihoitajan toimi, varahenkilö - Sjundeå kommun

Hakuaikaa jatkettu.
Viihdytkö vaihtuvissa työtehtävissä ja eri ympäristöissä? Etsimme Siuntion vanhuspalveluihin (vuodeosastolle, asumispalveluyksiköihin ja kotihoitoon) joukkoomme luotettava ja lämminhenkistä lähihoitaa vakituiseen työsuhteeseen. Varahenkilön tehtävänä on työskennellä pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa henkilöstön lyhytaikaisten poissaolojen sijaisena. Lähihoitajana toimit perushoitotyön asiantuntijana ikäihmisten parissa. Yksilövastuinen ja luova työote ovat osaa lähihoitajan työnkuvaa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitopalvelupäällikkö Lillemor Forsén, puh: 044 386 1272, s-posti lillemor.forsen@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistin tie, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb