Lähihoitajan toimia tehostetussa palveluasumisessa

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella, ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa on haettavana lähihoitajan toimia. Toimien alkusijoituspaikkoina ovat Simunanrannan palvelukeskus (1), Koivukaaren Apilakoti Peräseinäjoella (3) ja Myllypuistokoti (1).

Palvelukeskuksissa hoidetaan sekä lyhyt- että pitkäaikaishoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Hoitotyössä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen sekä omaishoitajien tukeminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavia, laaja-alaisesta työstä kiinnostuneita lähihoitajia. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen sekä omahoitajuuteen. Odotamme hakijoilta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme.
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Koeaika 4 kk.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/asuminen/palveluasuminen.html

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Leena Qvick (Simunanrannan palvelukeskus) p. 044 4181 735 leena.qvick@seinajoki.fi
Osastonhoitaja Helena Toivonen (Koivukaaren Apilakoti) p. 044 425 5241 helena.toivonen@seinajoki.fi
Osastonhoitaja Marja-Leena Yli-Hukkala (marja-leena. yli-hukkala@seinajoki.fi) tai Taru Haapamäki (taru.haapamaki@seinajoki.fi) (Myllypuistokoti) p. 044 4181992
Palvelukeskusjohtaja Kristiina Kallio p. 040 774 8635 kristiina.kallio@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Koskenalantie 3, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)