Lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde - Kittilän kunta

Lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Kotiosastona on kotihoito, lähihoitaja toimii varahenkilönä palveluasumisessa ja kotihoidossa.

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Kotihoidossa oman auton käyttö on välttämätöntä. Haki-jan joustavuus, motivoituneisuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia. Työsuhde ovat Kittilän kuntaan ja koeaika on 4 kk. Työn aloittamisajankohta sovitaan erikseen. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työsuhteen vastaanottamista.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa olevasta hygieniapassista sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen todistus soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 5.6.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteella; Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ

kotihoidonohjaaja Leena Savikuja, puh. 040 7160 245, leena.savikuja(at)kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Adress: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Mer om arbetsgivaren