Lähihoitajan työsuhde - Kangasalan kunta

Lähihoitajan työsuhde - Kangasalan kunta

LÄHIHOITAJAN VAKINAINEN TYÖSUHDE

Kangasalan kaupunginsairaalassa julistetaan haettavaksi 2.6.2019 klo 15 mennessä kolmivuorotyöhön lähihoitajan työsuhde. Tämänhetkisenä sijoituspaikkana on terveyskeskussairaalan 64-paikkainen osastotoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on perushoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta sekä kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työyhteisötaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika työssä on 6 kuukautta.

Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kunnan rekrytointiohjelmassa www.kuntarekry.fi

Kangasalla 14.5.2019

Kangasalan kaupunginsairaala
vs.hoitotyön johtaja

Osastonhoitajat Pirkko Jalanto 044-4314918 tai Marja Vitikainen 050- 3004665

Kangasalan kaupunki
Adress: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Mer om arbetsgivaren