Lähihoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajan vuorotteluvapaan  sijaisuus

Haetaan sijaista vuorotteluvapaan ajalle kotihoidon resurssipooliin Lappeenrannan alueelle.

Kotihoidon resurssipoolissa työskentely tapahtuu eri kotihoito alueilla. Kotihoidon resurssipoolissa mahdollisuus työskennellä myös yöpartio- ja turva-auttajatiimeissä.
Sijaisuus alkaa sopimukseen mukaan aikaisintaan marraskuun aikana ja kestää siitä eteenpäin 180 kalenteripäivää. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, joka on 3 kk.

Kelpoisuutena tehtävään on nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää kotihoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia monialaisen työryhmän jäsenenä. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Hakijan on oltava työtön työnhakija työvoimatoimistossa ennen sijaisuuden alkua. Hänen pitää olla ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai olla alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai olla vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus suotavaa. Tehtävät edellyttävät voimassa olevaa lääkelupaa.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Katja Joronen, katja.s.joronen@eksote.fi, p. 040 522 9362 (15.7-30.9.2019)
Toimipisteen vastaava Anne Mielonen anne.m.mielonen@eksote.fi p. 040 651 3794 (17.6-14.7.2019)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Hoiva, Kotihoito, Kotihoito resurssipooli
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.