Lähihoitajat (2) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajat (2)

Haemme kahta lähihoitajaa Ruokolahti-Vuoksenniskan kotihoitoon.

Ruokolahti-Vuoksenniskan kotihoito sijoittuu alueena niin kaupungin vilinään kuin maaseudun rauhaankin; työ on mielenkiinnoista ja vaihtelevaa. Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyhteisö; oletko juuri sinä samanhenkinen hoitotyön ammattilainen? Omaatko valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, avoimen asenteen sekä halukkuuden kehittää työtä kotihoidossa? Tervetuloa tiimiimme!

Etsimme siis aktiivisia, joustavia, innostuneita ja rakentavaan yhteistyöhön kykeneviä henkilöitä, jotka myös liikkuvat tarpeen mukaan eri tiimeissä alueellamme. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys, oman arjen hallintataidot sekä kuntoutumista edistävä työtapa luetaan eduksi. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitetään edelleen.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käytön mahdollisuutta. Käytämme 6 kuukauden koeaikaa työsuhteen alussa.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa esimiehelle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Taina Miesperä, vs. toimintayksikön esimies, p. 040 651 1868, taina.miespera@eksote.fi
Seija Dyster, toimipisteen vastaava, p. 050 549 8336, seija.dyster@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Ruokolahti-Vuoksenniskan kotihoito
Osoite: Vuoksenniskantie 95, 55800 Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan