Lähihoitajat (2), Itäinen kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajat (2), Itäinen kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Itäinen kotihoito sijoittuu alueena Lappeenrannan Lauritsala-Joutseno alueelle (kaksi toimipistettä). Työ on mielenkiinnoista ja vaihtelevaa, jokainen päivä on erilainen. Työ on kaksivuorotyötä.

Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyhteisö; oletko se sinä, joka puuttuu meidän tiimistämme? Omaatko valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, avoimen asenteen sekä halukkuuden kehittää työtä kotihoidossa? Tervetuloa tiimiimme!

Etsimme työyhteisöömme aktiivista, joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka myös liikkuu tarpeen mukaan eri tiimeissä alueellamme. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys, oman arjen hallintataidot sekä kuntoutumista edistävä työtapa luetaan eduksi. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitellään edelleen.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käytön hallintaa. Käytämme koeaikaa työsuhteen alussa, 6kk.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa esimiehelle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Läs mer

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Piia Lindström, puh. 040 533 8076, piia.lindstrom@eksote.fi, toimipisteen vastaava Satu Häyhä, puh. 040 522 9361, satu.hayha@eksote.fi.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Kotihoito
Adress: Karjalantie 2, 53300 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Mer om arbetsgivaren