Lähihoitajat (2), Rautjärven asumispalvelut

Haemme kahta (2) kehittämismyönteistä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Rautjärven asumispalveluihin 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rautjärven asumispalveluissa on tehostetun palveluasumisen yksikkö Tuulenpesä ja palveluasumisen yksikkö Harjulakoti. Tuulenpesässä on sekä tehostetun palveluasumisen asukkaita, että lyhytaikais- ja jaksopaikka -asukkaita. Lähihoitajan työ on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.

Työ on kolmivuorovuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Eksoten asumispalveluissa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Tehtävän aloitusyksikkö Rautjärven asumispalvelut, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Marja-Liisa Valmi
puh. 040 539 0159, marja-liisa.valmi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Tuulenpesä
Osoite: Viipurinkatu 6, 56800 Simpele

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asukkaita alueella on noin 128 000 ja heitä palvelemassa n. 5000 Eksotelaista. Toimipisteitä meillä on noin 100, joista 11 on terveyskeskuksia ja yksi laajan päivystyksen sairaala, joten valinnan varaa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats