Skip to main content
test
Lähihoitajat (2), Ruokolahden asumispalvelut - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Eksoteen Ruokolahden Ruokorinteeseen ja Iltatähteen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ruokolahdella Ruokorinne on palvelumuodoltaan palveluasumista. Yksikössä on myös vuorohoito- sekä päiväpaikka.
Iltatähti on tehostettua palveluasumista.

Tehtävien aloitusyksikkö on Ruokorinne ja Iltatähti, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtäviin on nimikesuojattu lähi- tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme sitoutumista asukaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää hoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Hoitoalan tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa Eksoten lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimipisteen vastaava Eija Rämö, p. 040 757 1154

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Nällisuontie 5 E, 56100 Ruokolahti
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb