Skip to main content
test
Lähihoitajat (2), Varahenkilöstö - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta lähihoitajaa Eksoten varahenkilöstöön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Yksikössämme on myös täytettävissä pidempiaikaisia määräaikaisia tehtäviä, joten voit hakea tällä samalla hakemuksella niitä.

Varahenkilöstöyksikössä työ on vaihtelevaa, erittäin monipuolista ja saat hyvän perehdytyksen niihin toimintoihin, joista sinulla ei ole aiempaa kokemusta.
Tuemme kehittymistäsi ja mahdollistamme laajan ammatillisen osaamisen hoitoalalla. Pääset olemaan arvostetun varahenkilöstön jäsen, josta on muodostunut vuosien aikana Eksoten yksiköiden korvaamaton apu ja tuki. Haluamme sinun tuntevan kuinka työlläsi on suuri merkitys ja pääset antamaan itsestäsi parhaan panoksen hoitotyössä. Meille varahenkilöstössä on tärkeää luoda Eksoten strategian mukainen työympäristö ja toimia arvojemme mukaisesti.

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (perus- tai lähihoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Huomioimme myös valmistuvat lähihoitajat valinnassa. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Varahenkilöstössä lähihoitajalta edellytetään ajokorttia, mahdollisuutta liikkua Eksoten eri paikkakunnilla ja yksiköissä sekä lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan tarpeen mukaan.

Tehtävien aloitusyksikkö on Varahenkilöstö, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Henry Ropponen, p. 044 791 5694, henry.ropponen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Strategiset tukipalvelut, Varahenkilöstö

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb