Skip to main content
test
Lähihoitajat (3), Tuulenpesä Rautjärvi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kehittämismyönteisiä lähihoitajia Tuulenpesään, Rautjärvelle. Tuulenpesässä on sekä tehostetun palveluasumisen asukkaita, että lyhytaikais- ja jaksopaikka-asukkaita. Tarjoamme mielekkään työn ja mukavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat ja haastatteluja voidaan käydä myös hakuajan aikana.

Lähihoitajan työ on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.

Työ on kolmivuorovuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena on lähi- tai perushoitajan tutkinto ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Eksoten asumispalveluissa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävien aloitusyksikkö Rautjärven asumispalvelut, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Marja-Liisa Valmi, p. 040 539 0159 tai marja-liisa.valmi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Viipurinkatu 6, 56800 Simpele
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb