Lähihoitajat (4) Lpr keskusta-eteläinen kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajat (4) Lpr keskusta-eteläinen kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajien tehtävät sijoittuvat Lappeenrannassa keskusta-eteläisen alueen kotihoitoon.
Haettavana on neljä lähihoitajan vakinaista tehtävää.

Keskusta-eteläisen kotihoito sijoittuu alueena niin keskustan vilinään kuin maaseudun rauhaankin; työ on mielenkiinnoista ja vaihtelevaa. Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyhteisö; oletko juuri sinä samanhenkinen hoitotyön ammattilainen? Omaatko valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, avoimen asenteen sekä halukkuuden kehittää työtä kotihoidossa? Tervetuloa tiimiimme!

Etsimme siis aktiivista, joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka myös liikkuu tarpeen mukaan eri tiimeissä alueellamme. Kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys, oman arjen hallintataidot sekä kuntoutumista edistävä työtapa luetaan eduksi. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitetään edelleen.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käytön hallintaa. Käytämme koeaikaa työsuhteen alussa, 6kk.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa esimiehelle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Läs mer

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Katri Märkälä, katri.markala@eksote.fi, puh. 040 5536548
Toimipisteen vastaava Mari Ikonen, mari.ikonen@eksote.fi, puh. 040 8291853

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, kotihoito keskusta-eteläinen
Adress: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.
Eksote on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren