Lähihoitajat (4), Ruokolahden palvelukeskus

Haemme neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Eksoten Ruokolahden palvelukeskukseen.
- kolme tehtävää 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan
- yksi tehtävä 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan (eläköityvä, joka jää vuosilomalle 4.1.2021)

Ruokolahden palvelukeskus on palvelumuodoltaan vanhainkoti, jossa on 28 asukaspaikkaa. Lisäksi on kaksi asukaspaikkaa, joita voidaan käyttää sosiaalisin perustein tai saattohoitotilanteessa. Palvelukeskuksen yhteydessä toimii palveluasumisen yksikkö Toimila, jossa on 10 asukasta.

Tehtävien aloitusyksikkö on Ruokolahden palvelukeskus, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto, kelpoisuutena hyväksytään myös geronomin tutkinto. Edellytämme sitoutumista asukaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää hoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Katri Rantasalo, katri.rantasalo@eksote.fi, p. 040 194 4044

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Ruokolahden palvelukeskus
Osoite: Nällisuontie 7, 56100 Ruokolahti

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Ruokolahti sijaitsee n. 15 km Imatralta pohjoiseen.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats