Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, Järvenpään kotihoito, tiimi 8 - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Keskeisellä sijainnilla Järvenpäässä on Järvenpään kotihoito, jossa työskennellään suurella sydämellä järvenpääläisten ikäihmisten parissa.

Meillä on tarve juuri sinulle, koska meillä on hieman hoppu. Tulisitko Sinä meidän tiimikaveriksi?

Järvenpään kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin ja tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Haemme nyt erityisesti tiimi 8 tekijöitä, joka on mielenterveys- ja päihdetyön tiimi. Määräaikaisuuksia meillä on tarjota meidän kaikissa tiimeissä.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä. Lähihoitajan tehtävät koostuvat omien vastuu asiakkaiden hoidon suunnittelusta, arvioinnista sekä hoitosuunnitelman muutoksien toteuttamisesta käytäntöön. Asiakaskäynnit tehdään itsenäisesti tai parityöskentelynä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Työssämme korostuu itse- ja yhteisöohjautuvuus ja yhdessä tiimin kanssa työvuorot suunnitellaan asiakaslähtöisesti sekä joustavasti. Työtä tehdään 2-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä.

Työ meillä mahdollistaa Sinulle monipuolisen työnkuvan sekä ammatillisen kehittymisen. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan.

Me arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia. Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on vaadittavat opiskelut sekä harjoittelut suoritettuna. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan.
  • Määräaikaisuudet voimme räätälöidä Sinulle sopivaksi.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2318.15 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2515.65 e/kk.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin sekä Keusoteen ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa kotihoidon esihenkilöt Heleena Mäkipaaso, puh. 050 497 1729, heleena.makipaaso@keusote.fi ja Taija Rosimo-Luhtanen, puh. 050 497 4322, taija.rosimo-luhtanen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuajan.
  • Hakuaikaa jatkettu.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb