Lähihoitajien tehtäviä avoinna vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Sijaisuuksien kesto on sovittavissa.

Hakuaika päättyy 28.1.2021 klo 14.00. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana.

Keusoten kuntoutuskeskus (Kiljavan sairaala) on siirtynyt kuntayhtymälle 1.1.2021. Kuntoutuskeskus tarjoaa vaativaa kuntoutusta, että kotona asumista tukevaa geriatrista kuntoutusta. Tutustu tarkemmin videon kautta

  • Kuntoutuskeskuksessa on neurologian, fysiatrian sekä kaksi geriatrian kuntoutusosastoa ja potilaspaikkoja yhteensä 118.
  • Tilat ovat remontoitu moderniksi kuntoutusyksiköksi ja muodostuu aivan uudentyyppiseksi kuntoutumiskeskukseksi perusterveydenhuollossa.
  • Sinulle yksikkö tarjoaa työsuhde-etuina mm. kuntosalin ja saunan, sekä upean työympäristön luonnon keskellä!
Tule yhdeksi, moniammatillisen tiimin jäseneksi tekemään monipuolista lähihoitajan työtä. Tehtävä tarjoaa Sinulle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä osastojemme toimintaa
  • Toivomme Sinun olevan sydämellinen hoitaja sekä positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, haluat oppia uutta sekä Sinusta löytyy muutosvalmiutta sekä sopeutumiskykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Kelpoisuusehtona edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat.
Keusote tarjoaa sinulle jatkuvaa ammatillista kehittymistä niin työpajojen kuin koulutustenkin muodossa. Liikumme vahvasti kohti itse- ja yhteisöohjautuvuutta, joten pääset mukaan uuden työkulttuurin eteenpäin viemiseen.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus ja palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Määräaikaisilla korkeintaan puolet palvelussuhteen kestost.
  • LOVE - lääkehoidon verkko-opinnot sekä tentit tulee suorittaa koeajan aikana.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.