Skip to main content
test

Lähihoitaja - tule töihin meille Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kotihoitoon!

Etsitkö vakinaista paikkaa, sijaisuuksia, kokoaika- vai osa-aikatyötä? Meillä on monia mahdollisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi ja räätälöimme sopivan työsuhteen juuri sinulle.

Kummassa viihdyt paremmin: Lahden kaupunkialueella vai maalaismaisemissa ympäristökunnissa - valinta on sinun. Sinä myös päätät, työskenteletkö mieluummin Lahden alueella kävellen, vai autoillen kaupunkialueella tai Nastolassa vaiko ympäristökunnissa vaihtoehtoinasi Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Orimattila ja Padasjoki.

Etsimme ensisijaisesti sinua, joka olet aidosti innostunut hoitotyöstä. Voit olla jo kokenut hoitotyön konkari, juuri opiskeluista valmistunut tai hoitoalan opiskelija. Saat meiltä yksilöllisen ja sinulle räätälöidyn perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.

Työ meillä on itsenäistä ja monipuolista. Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Työtapamme ja työvälineemme ovat moderneja. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Teemme työtä kahdessa vuorossa. Omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme.

Meillä kuulut joukkoon.

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15110 Lahti

Rekommenderade jobb