Skip to main content
test

Lähihoitaja - tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon.

Etsitkö vakinaista paikkaa, sijaisuuksia, kokoaika- vai osa-aikatyötä? Meillä on monia mahdollisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi ja räätälöimme sopivan työsuhteen juuri sinulle.

Kummassa viihdyt paremmin: Lahden kaupunkialueella vai maalaismaisemissa ympäristökunnissa - valinta on sinun. Sinä myös päätät, työskenteletkö mieluummin Lahden alueella kävellen, vai autoillen kaupunkialueella tai Nastolassa vaiko ympäristökunnissa vaihtoehtoinasi Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä/Pukkila, Orimattila ja Padasjoki.

Etsimme ensisijaisesti sinua, joka olet aidosti innostunut hoitotyöstä. Teet työtä suurella sydämellä ja koet työskentelyn asiakkaan kotona luontevana ja palkitsevana. Voit olla jo kokenut hoitotyön konkari tai juuri opiskeluista valmistunut. Lähihoitajaopiskelija - oletko kiinnostunut käymään loput opinnoistasi oppisopimuksella - kysy rohkeasti lisää!

Työ meillä on itsenäistä ja monipuolista. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja uskomme, että kehityt kanssamme ammattilaisena. Työtapamme ja työvälineemme ovat moderneja ja niitä hiotaan paremmiksi yhteistyössä sinun ja kollegoidesi kanssa. Pääset hyödyntämään kokemustasi, kun kehitämme ja suunnittelemme tulevaisuuden työmalleja - näkemyksesi ovat meille kullan arvoisia. Teemme työtä kahdessa vuorossa, ja omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme.

Meillä kuulut joukkoon.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6800 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista. Tavoitteemme on olla Suomen paras sote-työnantaja ja teemme määrätietoisesti työtä sen eteen.


Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Rekommenderade jobb