Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, Nurmijärven kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tuo osaamisesi meille ja anna nurmijärveläisille ikäihmisille parasta hoitoa.

Meillä on tarjota vakituisia, että määräaikaisia työsuhteita. Muokataan Sinulle sopiva kokonaisuus.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä. Lähihoitajan tehtävät koostuvat omista vastuuasiakkaiden hoidon suunnittelusta, arvioinnista sekä hoitosuunnitelman muutoksien toteuttamisesta käytäntöön.

Nurmijärven kotihoito jakautuu Rajamäen, Kirkonkylän ja Klaukkalan alueisiin, joissa alueiden tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Asiakaskäynnit tehdään itsenäisesti tai parityöskentelynä. Työtä tehdään 2-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa.

Kotihoidossa työskentelyyn tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että Sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen. Määräaikaisuuksiin huomioimme opiskelijat.

Nurmijärvellä Sinua odottaa huumorintajuiset tiimit, joissa työskennellään suurella sydämellä. Panostamme perehdytykseen, sillä haluamme että viihdyt meillä. Meillä on tarjota vakituisia, että määräaikaisia työsuhteita. Määräaikaisuudet voimme räätälöidä Sinulle sopivaksi.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2364,51 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2532,70 e/kk.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin sekä Keusoteen ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antavat kotihoidon esimiehet Katja Korppinen, puh. 050 497 1956, katja.korppinen@keusote.fi ja Kati Vuori, puh. 050 497 1665, kati.vuori@keusote.fi.

Haku päättyy 25.8.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb