test
Lähihoitajat, Penttiläntie 3 kpl + Leivontie 1 kpl - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Toimintakyky- ja hoivapalveluiden Penttiläntien ja Leivontien palvelukoteihin haetaan neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Penttiläntien ja Leivontien palvelukodit ovat palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen yksiköitä Lappeenrannan Joutsenossa. Lähihoitajan työ yksiköissämme on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto. Huomioimme hakijoina myös loppuvaiheen opiskelijat. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Tehtävien aloitusyksikkö on Penttiläntien tai Leivontien palvelukoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Eksotessa hoitajan tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa Eksoten lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa tarpeen mukaan.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

https://www.eksote.fi/toimipisteet/asumisen-yksikot/sammonkoti/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. toimintayksikön esimies Iisa Hokkanen, p. 040 355 8442 tai iisa.hokkanen@eksote.fi,
Toimipisteen vastaavat Tarja Rissanen (Penttiläntie) p. 040 651 1935 tai tarja.rissanen@eksote.fi ja Laura Tiainen (Leivontie) p. 040 594 7294 tai laura.tiainen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Penttiläntie 19 ja Leivontie 4, Joutseno, 54100 Joutseno
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb