Lähihoitajia (2) kehitysvammahuoltoon

Etsimme kahta oma-aloitteista ja osaavaa lähihoitajaa kehitysvammahuoltoon määräaikaisiin työsuhteisiin.
Palvelussuhteen kestot ovat: 2.11.2020 -12.9.2021 ja 1.12.2020 - 31.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ sisältää perushoitotyötä, asukkaiden ohjausta, yhteistyötä omaisten kanssa, asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista osana työyhteisöä.

Palvelussuhteen alkaessa tehtävien sijoituspaikka on Silvonrinteen asumispalveluyksikössä, joka on kehitysvammaisten aikuisten asumisyksikkö. Asukkaita on yhteensä 17. Yksikkö koostuu kahdesta ryhmäkodista, toinen on autettua asumista ja toinen ohjattua asumista. Lisäksi samassa talossa asuu pari tukiasukasta, joita autetaan tarvittaessa. Asumisyksikkö sijaitsee tavallisessa kerrostalossa, keskellä muuta asutusta.

Edellytämme valmiutta kolmivuorotyöhön. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten kanssa tehdystä työstä sekä perushoitotyön osaamista. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja aktiivista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015 ja asetu 153/2016). Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa, hygieniapassia ja että LOVe -lääkehoitolupa on suoritettuna ja voimassa.

Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan 5 ja 6 kuukauden koeaikaa. Työt ovat 3-vuorotyötä ja työajat ovat 38,25h/vko, palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

vastaava ohjaaja Katri Lehtonen, puhelin: 040 133 5723, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka