Lähihoitajia

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen sijaisuuksiin Tervolan kunnan vanhustenhuollossa. Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti lähihoitajia (myös opiskelijat) eripituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuuksia on tarjolla tehostetun palveluasumisen yksiköissä sekä kotipalvelussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista. Eduksi lasketaan koulutuksessa vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen tukemisen suuntautumisvaihtoehto. Lääkehoidon osaaminen on oltava todennettavissa. Työtehtävässä noudatamme tartuntatautilain 48§ :n mukaista rokotussuojaa. Tehostetun palveluasumisen yksiköissä työ on kolmivuorotyötä, kotipalvelussa kaksivuorotyötä. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Kerrothan hakemuksessasi hieman itsestäsi ja missä yksiköissä olisit valmis työskentelemään.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhustenhuollon johtaja Kristiina Kehusmaa puh. 040 755 6107, kristiina.kehusmaa@tervola.fi

Sosiaali- ja terveysosasto
Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola

Tervola on kunta Kemijoen varressa. Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää kolmen kaupungin keskipisteessä.