Lähihoitajia asumisen varahenkilöstöön - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee ikääntyneiden palveluihin asumisen varahenkilöstöön

KAHTA LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Ikääntyneiden palveluiden asumisen varahenkilö työskentelee kaupungin tehostetun palveluasumisen sekä pitkäaikaishoidon yksiköissä. Asukkaat ovat useimmiten iäkkäitä ja monisairaita. Työ on kaksivuorotyötä.

Etsimme reippaita ja ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostuneita lähihoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus vanhus- tai vammaispalveluissa työskentelystä sekä hygieniapassi. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (Lop) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Katri Korpi p. 050-513 7722 ja rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p.050-477 0557.
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb