Skip to main content
test
Lähihoitajia Heinolan kotihoitoon - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista. Heinolan sosiaali- ja terveystoimi siirtyy 1.1.2023 Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle. Kotihoidon palvelut siirtyvät osaksi hyvinvointialueen kotiin vietäviä palveluja.

Heinolan kaupungin kotihoitoon haetaan lähihoitajia kotihoidon tiimeihin ja varahenkilöstöön. Lähihoitajana toimit kotihoidon hoitotiimissä vastuuhoitajana omille asiakkaillesi suunnitellen, toteuttaen ja koordinoiden asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Työsi on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden ja työ tehdään asiakkaan luona.

Työsi sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista tiimityötä ja samalla itsenäistä työskentelyä. Kotihoidon työssä voit toteuttaa omaa ammattitaitoaan laaja-alaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme kykyäsi toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja työyksikön toimintaa.

Eduksesi katsotaan osaaminen ja kiinnostus vanhusten ja dementoituvien kuntouttavasta hoitotyöstä sekä ikääntyneiden mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Huomioimme myös hakijat, joilla on ajokortti, mutta ei autoa käytettävissä.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme sopivia hakijoita avoimiin tehtäviin jo hakuajan kuluessa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon TES mukaisesti. Koeaika on 6 kk. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta. Hakijoita koskee tartuntatautilain 48 a §:n tarkoittama suoja. Työntekijän tulee esittää todistus ko. suojasta ennen työsuhteen alkamista.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjatta Lahti, palvelupäällikkö, kotihoito puh. 044 797 8563, Ilona Nissinen, palveluesimies kotihoito puh. 050 535 5717 ja Minna Suihko palveluesimies, kotihoito puh. 050 596 3908

Lisätietoja

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalipalvelut, Kotihoidon palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb