Lähihoitajia, hengityshalvauspotilaiden hoito - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Lähihoitajia, hengityshalvauspotilaiden hoito - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme lähihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin kesän ajalle hengityshalvauspotilaiden hoitoon. Työtä tehdään hoitotiimeinä potilaan kotona tai hoitolaitoksessa. Työpaikat sijaitsevat Porissa ja Ulvilassa.

Hengityshalvauspotilaat ovat pääsääntöisesti trakeostomoituja, kotiventilaattorin kanssa kotona tai kodinomaisissa tiloissa hoidettavia ihmisiä. Erilainen hoitoympäristö ja potilaan lähiyhteisön huomioiminen vaatii hoitajalta potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaista huomioimista. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on potilaan perushoitoa, päivittäisissä toiminnoissa auttamista, akuuttitilanteiden hallintaa sekä laitteiden ja hoitovälineiden huoltoa. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja lähellä oloa. Hoitotyö auttaa potilasta saavuttamaan mahdollisimman hyvän elämän laadun.

Tehtävään edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Haussa huomioidaan myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat, jolloin edellytetään 80 osp/op suoritettuja opintoja. Hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä työskentely on itsenäistä ja vaatii hoitajalta päätöksentekotaitoa, halua oppia uutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Sijaisuuksien kestoista sovitaan erikseen sijaisen kanssa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry Haastattelussa tarkastamme kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Läs mer

http://www.satasairaala.fi

Osastonhoitaja Eija Kynkäänniemi
puh. 044 707 3293

Konservatiivisen hoidon vastuualue
Adress: Pori, Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren