Lähihoitajia ja ohjaajia asumispalveluihin - Heinolan kaupunki

Lähihoitajia ja ohjaajia asumispalveluihin - Heinolan kaupunki

Lähihoitajan ja ohjaajan kesäsijaisuuksia vanhusten ja vammaisten asumispalveluissa. Uusintahaku, aikaisemmat hakijat huomioidaan. Tervetuloa kesätöihin asumispalveluihin. Edellytämme, että olet jo aloittanut alan opinnot. Työ on kolmivuorotyötä. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta vanhus- ja vammaistyöhön. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävänkuvan mukaisesti. Koeaikaa käytetään. Hakijaa koskee uusi tartuntatautilain 48 §, joka on tullut voimaan 1.3.2018.

Liisa Leppä, p. 050 306 1229, Mäntylän asumuspalvelut
Anne Lindholm-Meriluoto, p. 050 596 6031, Mäntylän asumispalvelut
Tarja Savonen, p. 0500 618 799, Palvelukeskus Hopeasilta
Heidi Johnson, p. 044 469 4291, Sahaniemi ja Kanervala, vammaisten asumispalvelut

Asumispalvelut
Adress: Pikijärventie 1, 18120 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Mer om arbetsgivaren