Lähihoitajia kesäsijaisuuksiin keskussairaalaan

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa laajan ja mielenkiintoisen työkentän erikoissairaanhoidon tehtävissä. Haemme uuteen Sairaala Novaan kesäsijaisuuksiin

LÄHIHOITAJIA

- osastotyöhön kirurgialle ja sisätaudeille
- päivystykseen
- päivystysosastolle
- syöpätaudeille
- teholle
- varahenkilöstöön
- hengityshalvausyksikköön

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Työn ja toiminnan kehittäminen sekä hyvän yhteishengen luominen ovat meille tärkeitä asioita. Arvostamme halukkuuttasi näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämiseen. Olet joustava ja muutosmyönteinen. Sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot, mutta kykenet itsenäiseenkin työhön. Arvostamme taitoasi toteuttaa potilaslähtöistä, turvallista sekä näyttöön perustuvaa hoitotyötä. Lisäksi sinulle on eduksi kokemus sairaalatyöskentelystä sekä osastotyöstä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä nimikesuojattu lähihoitajan tai muun vastaavan tutkinnon pätevyys. Työ on vuorotyötä. Tehtävässä vaaditaan tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä noudatetaan koeaikaa.

Toimi nopeasti, sillä sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Raija Mäkinen
Palvelukoordinaattori
014 269 2083
raija.makinen@ksshp.fi
(tiedustelut 7.4. alkaen)
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs