Lähihoitajia kotihoidon sijaisuuksiin - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi.

Haemme nyt lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kotihoidon alueille. Työsuhteen kesto vaihtelee alueittain.

Tällä hetkellä avoimena olevat sijaisuudet:

Eteläisellä alueella kolme lähihoitajan sijaisuutta ajalla 1.5-31.12.2021 ja yksi lähihoitajan sijaisuus ajalla 1.5.2021-18.2.2022,
Itäisellä alueella lähihoitajan sijaisuudet ajalla 1.5.2021-30.9.2022 ja 1.8.2021-31.5.2022,
Kaakkoisella alueella lähihoitajan sijaisuudet ajalla 1.4-31.8.2021, 1.4-5.9.2021 ja 12.4-19.9.2021. Lisäksi osa-aikatyötä (60 %) tarjolla ajalla 12.4-30.6.2021.

Mahdollisuus aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa, vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Jos haluat kehittää osaamistasi, pidät muuttuvista tilanteista eikä reipas työtahti pelota, sovit hyvin joukkoomme. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.

Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Työaika on jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta, maksimissaan 4 kuukautta.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa. Mainitsethan hakemuksessa minkä alueen sijaisuudesta olet kiinnostunut.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eteläinen alue, aluepäällikkö Tarja Tiensivu-Peltokoski, 044 418 1524
Itäinen alue, aluepäällikkö Elina Soini, 050 026 0015
Kakkoinen alue, aluepäällikkö Kati Isomäki, 040 590 9724
Vastaava geronomi Katri Koivulahti, 050 464 2998

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotihoito

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Rekommenderade jobb