Skip to main content
test
Lähihoitajia kotihoito Kuusankoski/Valkeala/Jaala - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme alueellisia hoitajia monipuolisiin tehtäviin kehittyvään kotihoitoon.

Vain nostamalla kompastuskivet pois polulta saamme tasaisemman tien kulkea! Kymsoten kotihoidossa on tunnistettu keskeisiä tehtäväalueita, joita yhdessä kehittämällä parannetaan työn sujuvuutta ja rakennetaan hyvinvointia. Kotihoidossa arvostetaan työntekijöiden näkemystä. Työntekijältä toivomme avoimutta ja rohkeutta tuoda ongelmakohtia ja ratkaisuehdotuksia esille. Meidän yhteinen päämäärämme on kotihoito, jossa asiakas saa hyvää ja oikea-aikaista hoitoa. Tule kehittämään ja kulkemaan kanssamme kohti päämäärää.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Alueellisena hoitajana toimit Kuusankosken, Valkealan ja Jaalan alueen ringeissä tehden rinkien vuosilomansijaistuksia sekä lyhytaikaisia poissaoloja. Työskentelyalueesi ja asiakaskunta on monipuolinen. Työskentelet palvelualalla, joten motivaatio, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot korostuvat kotihoidossa.

Meiltä saat huumorintajuisen, osaavan ja toisiaan tukevan työyhteisön, johon kuuluu lähiesimies sekä hoitoringin lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Mikäli sinulla ei ole omaa autoa, se ei ole este kotihoidossa työskentelyyn, sillä Kymsoten kotihoidolla on työautoja käytettävissä. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupia, voit päivittää ne palvelusuhteesi alussa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Jätäthän hakemuksesi ketterään hakulomakkeeseen mahdollisimman pian. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen
Rekrytointikoordinaattori
Koti- asumis- ja hoivapalvelut
puh. 040 595 6921
tiina.hakonen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45700 Kuusankoski

Rekommenderade jobb