Skip to main content
test

Tuomme arjen turvaa ja hoivaa koteihin luotettavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Meille jokainen kotihoidon tukea tarvitseva ihminen on yksilö, jonka kohtaamme arvostavasti. Teemme hyvää arkea yhdessä asiakkaan kanssa - emme hänen puolestaan.

Haemme LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä on toimiva työnohjausjärjestelmä, tauoilla hauskat jutut sekä kodista toiseen liikuttaessa puistokaupungin ja maaseudun mahtavat maisemat. Esimiehen ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen sekä kunnioittavaa asennetta asiakkaita kohtaan. Arvostamme haluasi kehittyä hoiva-alan ammattilaisena. Huomioimme paikan täytössä myös tänä vuonna valmistumassa olevat opiskelijat.

Haluatko olla mukana mukavassa ammattilaisten porukassa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikkoja sopivan tekijän löytyessä.

Tarjolla on:
- Vakituisia lähihoitajan toimia kaksivuorotyöhön kotihoitoyksiköihin (Karjalankadun ja Abelin kotihoitoyksiköt): 4 lähihoitajaa
- Vakituisia lähihoitajan toimia kotihoitoon (Länsitiimi sekä Itätiimi ja Jäppilä): 10
- Vakituisia lähihoitajan toimia yöhoitoon: 2

Uusille vakituisille hoitajille maksamme 500€ rekrytointilisäbonuksen työsopimuksen alussa sekä sitoutumiskorvausta 31.12.2022 saakka.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaista laillistusta tai nimikesuojausta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja oman auton käyttöä. Koeaika on 6 kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimiehet Eija Tikkanen, puh. 044 79 95 686, eija.tikkanen@pieksamaki.fi tai Soili Moilanen puh. 050 34 72 840 soili.moilanen@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/


Osoite: Lampolahdenkatu 2-4, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb