Skip to main content
test

Haemme lähihoitajia kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kotkansaaren ja Länsi-Kotkan hoitorinkeihin.

Tarjolla on toistaiseksi voimassaolevia ja määräaikaisia tehtäviä.

Oletko mukava työkaveri, jolla on positiivista asennetta eikä muuttuvat tilanteet ja itsenäinen työskentely pelota sinua? Haluamme sinut vahvistamaan Kymsoten kotihoitoa.

Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Toimit hoitoringissä perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Meillä on huumorintajuinen, osaava ja toisiaan tukeva työyhteisö.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä omaa osaamistasi hyödyntäen. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupia, voit päivittää ne palvelusuhteesi alussa.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Jätä hakemuksesi ketterään hakulomakkeeseen mahdollisimman pian. Voit tuoda toiveesi työskentelyalueestasi hakulomakkeella. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen
Rekrytointikoordinaattori
Koti- asumis- ja hoivapalvelut
puh. 040 595 6921
tiina.hakonen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb