Lähihoitajia kotihoitoon määräajaksi (2)

Pieksämäen kotihoidon rekrytointi-ilmoitus

Tuomme arjen turvaa ja hoivaa koteihin luotettavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Meille jokainen kotihoidon tukea tarvitseva ihminen on yksilö, jonka kohtaamme arvostavasti. Teemme hyvää arkea yhdessä asiakkaan kanssa - emme hänen puolestaan.

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen Pieksämäen kotihoitoon.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä on toimiva työnohjausjärjestelmä, tauoilla hauskat jutut sekä kodista toiseen liikuttaessa puistokaupungin ja maaseudun mahtavat maisemat. Esimiehen ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Työyhteisömme on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vahvaa, pitkäaikaista kokemusta. Saamme palautetta siitä, että meillä otetaan uudet tekijät hyvin vastaan ja työhön perehdytetään kunnolla. Tuo reilusti esiin omia vahvuuksiasi ja esimerkiksi harrastusten tai aiemman ammatin kautta kertynyttä erityisosaamistasi. Mietimme yhdessä, miten pääset hyödyntämään niitä työssäsi.

Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen ja kunnioittavaa asennetta asiakkaita kohtaan. Arvostamme haluasi kehittyä hoiva-alan ammattilaisena. Huomioimme paikan täytössä myös valmistumassa olevat opiskelijat.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukana mukavassa ammattilaisten porukassa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Tarjolla on
1. Määräaikainen lähihoitajan toimi ajalle 12.10.2020-15.11.2021. Työ voi olla yötyöpainotteista tai kaksivuorotyötä
sopimuksen mukaan.
2. Määräaikainen lähihoitajan toimi 02.11.2020-31.01.2021, kaksivuorotyö
Haku on auki 30.10.2020 asti, mutta täytämme paikan jo sitä ennen sopivan tekijän löytyessä.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaista laillistusta tai nimikesuojausta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja oman auton käyttöä. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä Pieksämäen kaupungin työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Eija Tikkanen, puh. 044 799 5686. eija.tikkanen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Mikäli olet muuttamassa Pieksämäelle, Sinulla on vähintään vuoden mittainen työsuhde ja teet Pieksämäen Haka Oy:n vuokra-asunnosta vähintään vuoden mittaisen vuokrasopimuksen, tukee kaupunki Sinua maksamalla 6 kuukauden vuokrat. Tuetut kuukaudet ovat kaksi ensimmäistä, 5. ja 6. kuukausi sekä 11. ja 12. kuukausi.