Skip to main content
test
Lähihoitajia kotihoitoon Pohjois-Kymenlaaksoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule lähihoitajaksi kotihoidon monipuolisiin tehtäviin Kouvolaa, Kuusankoskelle, Valkealaan, Myllykoskelle tai Inkeroisiin.
Tarjolla on toistaiseksi voimassaolevia ja määräaikaisia tehtäviä.

Vain nostamalla kompastuskivet pois polulta saamme tasaisemman tien kulkea! Kymsoten kotihoidossa on tunnistettu keskeisiä tehtäväalueita, joita yhdessä kehittämällä parannetaan työn sujuvuutta ja rakennetaan hyvinvointia. Meidän yhteinen päämäärämme on kotihoito, jossa asiakas saa hyvää ja oikea-aikaista hoitoa. Tule kehittämään ja kulkemaan kanssamme kohti päämäärää.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Kotihoidossa jokainen päivä on erilainen. Työskentelet palvelualalla, joten motivaatio, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot korostuvat kotihoidossa. Meiltä saat huumorintajuisen, osaavan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Jätäthän hakemuksesi kepeään hakulomakkeeseen mahdollisimman pian. Voit tuoda toiveesi työskentelyalueestasi esille lomakkeella. Haastattelemme ja teemme valintoja hakuajalla. Huomioimme haussa myös valmistuvat hakijat.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen, rekrytointikoordinaattori p. 040 595 6921 / tiina.hakonen@kymsote.fi
Minna Rantala, rekrytointikoordinaattori p. 040 489 8443 / minna.rantala@kymsote.fi (ajalla 27.6-17.7.2022)

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb