Skip to main content
test
Lähihoitajia (Kypärämäki-Kuohu-Salokatu) - Jyväskylän kaupunki

Haemme joukkoomme

2 LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kypärämäki-Kuohu-Salokatu alueelle kotihoitoon. Toimistomme sijaitsee Kypärämäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on jaksotyötä ja vuorotyötä kello 7.00 - 21.30 välisenä aikana. Halutessasi sinulla on mahdollisuus valita autonominen työvuorosuunnittelu. Ajokortti luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Hoitotyössä jokainen päivä on erilainen. Työssä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Keskeisiä periaatteita kaikessa toiminnassa ovat ennaltaehkäisevä toiminta, kuntouttava työote, sekä yhteistyö ja näiden varmistaminen panostamalla yksilölliseen asiakas- ja palveluohjaukseen.

Tavoitteenamme on olla osaava, lämmin ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiehen tuki on taattu. Pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa on tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle:
-Hyvän perehdytyksen työhön
-Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
-Työterveyshuollon
-Jyväskylän kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
-Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.
- Kotihoitoon tehdyistä uusista työsuhteista tarjoamme myös REKRYBONUKSEN, joka on työsuhteen pituudesta riippuen 75 € (vähintään 6 päivää) tai 150 € (vähintään 12 päivää).

Toivomme sinulta:
-Lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa
-Kykyä ja halua tehdä työtä ikääntyneiden parissa
-Positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta

Suosittelemme katsomaan esittelyvideon palveluistamme!
https://youtu.be/qCC71SBZlN4

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikkoja sopivien hakijoiden löydyttyä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Satu Kytönen, puh. 040 529 1822
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb