test
Lähihoitajia Mukkulan palvelutaloon - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJIA sekä vakituisiin että yhteen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 saakka Mukkulan palvelutaloon, Lahteen. Mukkulan palvelutalo on ympärivuorokautista hoitoa tarjoava tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Etsitkö vakinaista paikkaa vai sijaisuutta, meillä on tarjota juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa työsuhdetta.

Lähihoitajana meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, lähellä ihmistä. Meille tärkeää on asiakaslähtöisyys ja olemme antaneet asukkaillemme hyvän elämän lupauksen - Eletään koko elämä. Arjen aktiviteetit ja harrastustoiminta kuuluvat meillä työn arkeen.

Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Lähihoitajan työtä tehdään yksikössämme kolmessa eri vuorossa.

Toivomme, että lähihoitajana kehität meillä omalla toiminnallasi asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Odotamme sinulta positiivista asennetta työhön ja
kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa, jokainen päivä on erilainen.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä suoritettua lääkehoitolupaa. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity huippujoukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kirsi Ainasoja
puh. 050 383 6387
kirsi.ainasoja@phhyky.fi

Lisätietoja

Mukkulan palvelutalo

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Mastokatu 8, 15240 Lahti

Rekommenderade jobb