Rautavaaran kunta etsii lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin ja sitä kautta mahdollisesti myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin kunnan asumispalveluihin ja kotihoitoon.

Asumispalvelut on nykyaikainen, kolmen yksikön ja 45 asukkaan käsittävä tehostettu palveluasumisyksikkö Rautavaaran kunnan keskustassa. Kotihoito toimii samassa rakennuksessa. Tehostetussa kotihoidossa pääset käyttämään ammattitaitoasi laajasti. Asumispalveluiden ja kotihoidon hoitoringissä työskennellessäsi pääset osaksi asiakkaan moniammatillista hoitotiimiä ja työskennellessäsi saat niin tiimin kuin työyhteisönkin täyden tuen.

Keikkoja/sijaisuuksia on eripituisia jaksoja, joista voit valita itsellesi sopivat jaksot tai vuorot. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, joten voit valita kummassa haluat työskennellä. Keikkatyön kautta sinulle voi halutessasi avautua mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Rautavaaran kunnalla.

Toivomme, että sinulta löytyy alan opintoja/koulutus, lääkeosaamista tai valmiutta sen suorittamiseen työn alkaessa sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Tiesithän, että Rautavaaran kunta tarjoaa lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna ja meillä on käytössä korotettu hälytysraha.

Jos keikkatyöt ja pidempiaikaiset sijaisuudet asumispalveluissamme ja kotihoidossamme kiinnostavat, ota suoraan yhteyttä vastaavaan sairaanhoitajaan.

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen, sähköposti maarit.pitkanen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8286
Vanhustyönjohtaja Kaija Leskinen, sähköposti kaija.leskinen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8241

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Perusturvapalvelut

Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Rautavaara on pieni ja vireä noin 1600 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntia ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Rautavaaran kunnassa on noin 155 työntekijää.


Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rekommenderade jobb