Lähihoitajien ja sairaanhoitajan kesäsijaisuuksia

Palvelukoti Rantaniitty on 24-paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava asumispalveluyksikkö. Lisäksi pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloissa asuu 3 Rantaniityn tukiasukasta. Asukaskunta koostuu aikuisiällä vammautuneista, neurologisia sairauksia sairastavista sekä vanhuksista. Palvelukodissa työskentelee asumispalvelujen esimies, kaksi sairaanhoitajaa, kaksi ohjaaja ja 12 lähihoitajaa.

Tarjoamme asukkaillemme heidän näköisensä arjen, tuemme ja autamme heitä jokapäiväisissä arjen haasteissa. Työpaikkana Rantaniitty on iloinen, avoin, asukaslähtöinen ja työntekijää arvostava paikka. Työntekijöiltä toivomme innostunutta asennetta kehittää toimintaa koko ajan asukaslähtöisemmäksi. Lähihoitajien työ on kolmivuorotyötä, sairaanhoitajat tekevät vain aamuvuoroa (myös viikonloppuisin).

Etsimme lähihoitajia ja sairaanhoitajaa kesälomasijaisuuksiin (1-3kk).

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan peruskoulutus tai alan opiskelija. Sairaanhoitajan sijaisuuteen etsimme ensisijaisesti valmista tai kevään aikana valmistuvaa sairaanhoitajaa. Edellytämme sairaanhoitajalta LOVe-lääkehoitolupaa. Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on 140 op opintoja suoritettuna.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies Noora Aaltonen, noora.aaltonen@eura.fi, puh. 044 422 4282

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Palveluasuminen, Rantaniitty
Osoite: Eurakoskentie 20, 27400 Kiukainen

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Rökfri arbetsplats