Lähihoitajien kesälomasijaisuuksia

Kesäsijaisuuksia Naantalin hoito- ja vanhuspalveluissa

Tule mukaan osaksi aurinkoista joukkoamme! Tarjolla on hoito-alan sijaisuuksia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon piirissä sekä terveyskeskusosastolla. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija (opiskelijoiden riittävä ammattitaito arvioidaan työtehtävän mukaan). Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Naantali sijoittui 10:ksi parhaimmaksi senioreiden palvelutarjonnassa koko Suomen vertailussa. Meillä myös työntekijämme viihtyvät. 89% työntekijöistämme suosittelee kaupunkiamme työnantajana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kolmen päivän palkalliseen perehdytykseen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Jos et omista autoa niin Fölillä pääset myös kätevästi Naantalin keskustaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus tai soita suoraan haluamaasi yksikköön. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisuuksia täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä kevään aikana.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
KOTIHOITO kotihoidon osastonhoitaja Hannele Saarinen hannele.saarinen(at)naantali.fi, puh. 050 3302 453
BIRGITTAKOTI palvelukodin johtaja Katja Suuronen, katja.suuronen(at)naantali.fi, p. 050-3390511.
MYLLYNKIVENTIE RYHMÄKODIT (ELLEN, SYLVI ja ALLI) palvelukodin johtaja Anja Aaltonen. anja.aaltonen(at)naantali.fi, p. 0400- 230 390.
KATAVAKOTI (Rymättylä) ja KUMMELI (Velkua) palvelukodin johtaja Anja Aaltonen, anja.aaltonen(at)naantali.fi, p. 0400- 230 390.
TERVEYSKESKUSOSASTO osastonhoitaja Sirpa Martelius-Mäki sirpa.martelius-maki(at)naantali.fi, p. 050-4141198

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18800 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.