Lähihoitajien kesäsijaisia

Tule kesäksi töihin Uudenkaupungin ikäihmisten palveluihin!

Haemme Kuunarin ja KotiKuunarin moniammatillisiin tiimeihimme lähihoitajien sijaisia kesälomakaudelle 2021. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja alkavat eri aikaan.

Kuunari on 20- paikkainen osasto, jossa keskitytään asiakkaiden geriatriseen arviointi- ja kuntoutustoimintaan lyhytaikaisina jaksoina. KotiKuunari on sen yhteydessä toimiva moniammatillinen tiimi ja sen toiminnassa keskitytään iäkkäiden asiakkaiden lyhytaikaiseen geriatriseen palvelutarpeen arviointiin ja kuntoutustoimintaan asiakkaan kotona. Molempien yksiköiden tavoitteena on turvata ja edistää ikääntyneen väestön kotona asumisen mahdollisuuksia.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus. Yksiköidemme ilmapiiri on positiivinen ja ystävällinen ja työotteemme kannustava niin asiakkaita kuin toinen toistammekin kohtaan. Työntekijänä pääset toimimaan tiiviissä, moniammatillisessa, jatkuvasti kehittyvässä ja kehittävässä työryhmässä.

Kuunarissa toiminta painottuu osastolla työskentelyyn. KotiKuunarissa asiakastyö toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Molemmissa yksiköissä on käytössä viikoittaiset moniammatilliset palaverikäytänteet arjen tavoitteellisen työn tukena. Potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Molemmissa yksiköissä on hoitajilla käytössä jaksotyöaika ja työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua. Työ lähihoitajille Kuunarissa on kolmivuorotyötä, ja KotiKuunarissa aamu- ja iltavuoroa. KotiKuunarissa hoitajilta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin sekä opinto- ja työtodistukset.
Voimassa olevat LOVE-tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät.
Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa opisto- tai kouluasteista ammatillista tutkintoa, mutta huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Opiskelijana voi toimia yksiköissämme sijaisena, kun olet suorittanut opinnoistasi vähintään 2/3, olet iältäsi vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee esittää ja sen voi liittää hakemukseen. Meillä mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun.

Ota rohkeasti yhteyttä ja/tai laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, jotta pystymme etenemään rekrytoinnissa ennen kesälomakauden alkua ja järjestämään sinulle sopivan sijaisuusjakson.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluyksikön esimies Elina Harikkala, puh. 044 088 2870
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.