Lähihoitajien kesäsijaisia kotihoitoon - Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitajien kesäsijaisia kotihoitoon - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajien sijaisia kevään ja kesän vuosilomien ajaksi Uudenkaupungin kotihoitoon. Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Kuntouttava työote on tärkeimpiä työvälineitämme.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kahdeksasta kotihoidon tiimistä ja toiminnanohjauksesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, perushoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä käytämme päivittäin asiakaskäynneillä mobiililaitteita, potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Pääasiassa työaika toteutuu klo 7.00- 21.30 välisenä aikana. Oman auton käyttö ei ole välttämätöntä, käytettävissä on työnantajan autoja.

Kotihoidossa pyrimme kehittämään toimintaamme moniammatillisesti ja teknologiaa hyödyntäen asiakkaan parhaaksi. Toimintaa ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus.

Kotihoidon työntekijät tekevät tärkeää työtä. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa , mutta huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan tai perushoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 180/120 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Läs mer

http://uusikaupunki.fi

Kotihoidon esimies Minna Kivijärvi, puh. 050 5012820. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Adress: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Mer om arbetsgivaren