Lähihoitajien kesäsijaisia kotihoitoon

Haemme lähihoitajasijaisia kesälomakaudelle 2021 Uudenkaupungin kotihoitoon. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja alkavat eri aikaan.

Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Kotihoidossa pyrimme kehittämään toimintaamme moniammatillisesti ja teknologiaa hyödyntäen asiakkaan parhaaksi. Toimintaa ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus.

Uudenkaupungin kotihoito muodostuu kolmesta kotihoidon alueesta. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, perushoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä käytämme päivittäin asiakaskäynneillä mobiililaitteita, potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Työvuorosuunnittelussa toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua. Työ on pääasiassa aamu- ja iltavuoroa, mutta erikseen on haettavana myös yöhoitajan sijaisuus. Yöaikaan työskentely tapahtuu työpareittain, joten tätä sijaisuutta hakevalta ei edellytetä ajokorttia.

Haastattelutilanteessa tarkistamme Valviran rekisteröinnin sekä opinto- ja työtodistukset.
Käytännön työtä tehdessä eduksi on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, huomioimme kuitenkin muutkin hakijat.

Voimassa olevat LOVE-tentit ja ensiapukoulutukset ovat eduksi, mutta eivät välttämättömät.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa , mutta huomioimme myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan tai perushoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 120/180 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee esittää ja sen voi liittää hakemukseen. Meillä mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun.

Ota rohkeasti yhteyttä ja/tai laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, jotta pystymme etenemään rekrytoinnissa ennen kesälomakauden alkua ja järjestämään sinulle sopivan sijaisuusjakson.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kotihoidon palveluesimiehet Maria Kalliola, puh. 040 683 5529, Sari Mykrä puh. 040 685 0962 ja Mervi Huiskala puh. 040 664 0928
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Suggested jobs